Založ si blog

POZOR! James May, Richard Hamond a Jeremy Clarkson sú na Slovensku!

Táto známa trojica sa objavila na Slovensku. Po tom, čo sa ocitla v Poľsku, prišli týto ľudia zo známej relácie televízie BBC aj na Slovensku.

Nadšenci, ktorý sledujú Top Gear/ The Grand Tour by mali spozornieť. Táto trojka navštívila zatiaľ Žilinu, Bratislavu a Prievidzu. So starými škodovkami k nám dorazili z Poľska Richard Hamond a Jeremy Clarkson. James May sa k nim pripojil až neskôr.

Žeby nejaký nový diel Top Gearu so starou trojicou? Vráťme sa späť o pár rokov.

Prečo sa prestal Top Gear natáčať s touto starou trojkou? Jeremy Clarkson vtedy napadol niekoho z produkcie. To bola pre nich stopka a tak si začali Richard a James s reláciou The Grand Tour.

A prečo sú teraz tu? Možno chcú pokračovať. Zaznamenali sme, že už aj testovali nejaké škodovky a už bolo aj pár nápadov. Čo si pre nás pripravili, uvidíme v ich šou!

A prečo práve Slovensko? Asi preto, že sa nachádzame v strede Európy a tento štát /ak niekto Top Gear pravidelne sleduje/ za celú sezónu nenavštívili. Boli na Ukrajine, v Rakúsku ale tu sa nejako nedostali.

Od príchodu si stihli už zazávodiť na letisku, dať pár posedení v kaviarni a zatiaľ čo James s nimi necestoval, nahradili ho červenou figurínou.

A viac neprezradím, nezabudnite si teda pozrieť Top Gear. 🙂

Tag:

KVÍZ! Voľby, o 1 pracovný deň viac a mnoho iného. Čo nám prinesie rok 2024?

03.01.2024

Kvíz je tu, návod pod ním: https://forms.gle/C8vhjz5echZwRM7M8 Rok 2024 je tu už 3 dni a prinesie nám mnoho zmien. Pripravil som si kvíz, ktorý má 2 časti. Možno sa dozviete niečo zaujímavého a možno zistíte že môj výber udalostí viete. 1. časť je zameraná na udalosti. Viete kedy, …? Vždy vyberáte možnosť alebo začiarkujete správnu odpoveď. Za zodpovedanie [...]

KVÍZ! Logické úlohy (5 otázok) /vyhodnotenie/

19.09.2023

Logickejšie úlohy niekto zvládne ľavou zadnou. Toto sú úlohy, kde niekedy pomôže si prečítať detail alebo si úlohu nakresliť. Myslím že viac ako 20 minút času to nezaberie. Kvíz: KlikĎakujem za každú odpoveď, pretože ma teší že ste si prečítali tento článok. Som rád za množstvo odpovedí. Tento článok som napísal ešte včera a tu sú výsledky:Celkové [...]

Chcete pomôcť so školou alebo sa len tak odreagovať?

20.03.2023

Ani Vás už nebavia informácie o zdražovaní, vojne, … a potrebujete sa odreagovať? Chcete sa zabaviť, komunikovať a zároveň si precvičiť mozog? Aj ja som potreboval. Každý človek sa potrebuje odreagovať a preto som zapol prehliadač a začal hľadať. A čo som našiel??? Kvizy.eu, web, ktorý má miesto pre každého. Ak sa chcete pripojiť, na konci je odkaz. Poviem pravdu. [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Riky

O čom píšem? -informácie -stránky, ktoré sa oplatí navštíviť -logika v kvízoch Čo ma poteší? -komentár -každé pozretie článku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 40624x
Priemerná čítanosť článkov: 3125x

Autor blogu