Založ si blog

Chcete pomôcť so školou alebo sa len tak odreagovať?

Ani Vás už nebavia informácie o zdražovaní, vojne, … a potrebujete sa odreagovať? Chcete sa zabaviť, komunikovať a zároveň si precvičiť mozog? Aj ja som potreboval. Každý človek sa potrebuje odreagovať a preto som zapol prehliadač a začal hľadať. A čo som našiel???

Kvizy.eu, web, ktorý má miesto pre každého. Ak sa chcete pripojiť, na konci je odkaz.

banner
Logo webu

Poviem pravdu. Skoro každý web má administrátora a moderátorov, ktorý sa snažia urobiť web lepší ako má konkurencia. Tento web nie. Nie len administrátor a komunita moderátorov to tu zlepšuje. Aj vy môžete pomôcť pridaním zaujímavých kvízov, pomocou, písaním článkov, … Tento web má tím ľudí, ktorý mu pomáhajú byť inakším a nie podobať sa na „120 webov“, kde obsah je skoro rovnaký. Vidieť stále ako má člen nový nápad, stále vidieť ako sa web posúva vpred a je pritom jedinečný.

Ponúka Vám vzdelanie v biológii, chémii, matematike, slovenskom jazyku, novinky sú aj základná teória ukrajinského jazyka. Otestovať sa môžete z konkrétneho predmetu alebo z mixu otázok pri tréningu.

Biológia
Ľudské telo, zvieratá, bunky, baktérie a mnoho ďalšieho v kategórii biológia.

Nemôžeme zabudnúť ani na autoškolu. Poznáte smernice, dopravné značenia? Viete kto má prednosť?

Autoškola
Pozor na ceste. 🙂

Web ponúka možnosť sa vzdelávať aj v cudzích jazykoch. Okrem anglického a ukrajinského je tu aj Český, Francúzsky, Chorvátsky, Nemecký, Španielsky jazyk.

Slovenský jazyk
Pravopisné cvičenia, slovíčka a ďalšie zaujímavosti nášho jazyka.

Ponúka aj predmety ako právo, informatika, dejepis, dokonca zoologiu, …

Zoológia
Naučte sa viac. 🙂

„Pravopisu nie je nikdy dosť“. To je PRAVDA. Tento web Vám ponúka aj cvičenia na písanie čiarok, správne y/ý,i/í, …

Zaujímavé články, kvízy ale aj možnosť diskutovať s ľuďmi ponúka pomoc pre študentov ale aj ľudí, ktorý majú školu za sebou.

Filozofia
Diskutuj 🙂
Osobnosti
Každého človeka tu uvidíme radi (okrem neslušných :-() !

Je stránka vhodná pre deti? Určite áno. Na stránke je zakázaný akýkoľvek druh nadávania, vkladania nevhodného obsahu, … Ten, kto by sa o to pokúsil by mal čo robiť aby nemal dosť vážny problém.

Šport

Ak máte nejaké otázky, zanechajte ich prosím nižšie v komentároch, ja alebo personál webu na ne radi odpovieme.

© Všetky práva vyhradené!

Kopírovanie obrázkov bez vedomia autora je nezákonné.

Všetky obrázky použité v blogu sú prekopírované s povolením administrátora stránky v zmysle zákona o autorských právach podľa zákona 125/2016 Z. z., 215/2018 Z. z., 306/2018 Z. z., 71/2022 Z. z., 455/2022 Z. z.

Tag:

KVÍZ! Voľby, o 1 pracovný deň viac a mnoho iného. Čo nám prinesie rok 2024?

03.01.2024

Kvíz je tu, návod pod ním: https://forms.gle/C8vhjz5echZwRM7M8 Rok 2024 je tu už 3 dni a prinesie nám mnoho zmien. Pripravil som si kvíz, ktorý má 2 časti. Možno sa dozviete niečo zaujímavého a možno zistíte že môj výber udalostí viete. 1. časť je zameraná na udalosti. Viete kedy, …? Vždy vyberáte možnosť alebo začiarkujete správnu odpoveď. Za zodpovedanie [...]

KVÍZ! Logické úlohy (5 otázok) /vyhodnotenie/

19.09.2023

Logickejšie úlohy niekto zvládne ľavou zadnou. Toto sú úlohy, kde niekedy pomôže si prečítať detail alebo si úlohu nakresliť. Myslím že viac ako 20 minút času to nezaberie. Kvíz: KlikĎakujem za každú odpoveď, pretože ma teší že ste si prečítali tento článok. Som rád za množstvo odpovedí. Tento článok som napísal ešte včera a tu sú výsledky:Celkové [...]

KVÍZ Logika od Riky-ho (1. časť)

16.12.2022

Kvízer Riky na stránke KvízMajster pripravil takýto kvíz. Dostaneš výborné ohodnotenie alebo naopak zlé. 12otázok bez časového limitu. Uvidíme. Nezabudnite sa výsledkom pochváliť nižšie :-).

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Riky

O čom píšem? -informácie -stránky, ktoré sa oplatí navštíviť -logika v kvízoch Čo ma poteší? -komentár -každé pozretie článku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 41318x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Autor blogu