Založ si blog

Chcete pomôcť so školou alebo sa len tak odreagovať?

Ani Vás už nebavia informácie o zdražovaní, vojne, … a potrebujete sa odreagovať? Chcete sa zabaviť, komunikovať a zároveň si precvičiť mozog? Aj ja som potreboval. Každý človek sa potrebuje odreagovať a preto som zapol prehliadač a začal hľadať. A čo som našiel???

Kvizy.eu, web, ktorý má miesto pre každého. Ak sa chcete pripojiť, na konci je odkaz.

banner
Logo webu

Poviem pravdu. Skoro každý web má administrátora a moderátorov, ktorý sa snažia urobiť web lepší ako má konkurencia. Tento web nie. Nie len administrátor a komunita moderátorov to tu zlepšuje. Aj vy môžete pomôcť pridaním zaujímavých kvízov, pomocou, písaním článkov, … Tento web má tím ľudí, ktorý mu pomáhajú byť inakším a nie podobať sa na „120 webov“, kde obsah je skoro rovnaký. Vidieť stále ako má člen nový nápad, stále vidieť ako sa web posúva vpred a je pritom jedinečný.

Ponúka Vám vzdelanie v biológii, chémii, matematike, slovenskom jazyku, novinky sú aj základná teória ukrajinského jazyka. Otestovať sa môžete z konkrétneho predmetu alebo z mixu otázok pri tréningu.

Biológia
Ľudské telo, zvieratá, bunky, baktérie a mnoho ďalšieho v kategórii biológia.

Nemôžeme zabudnúť ani na autoškolu. Poznáte smernice, dopravné značenia? Viete kto má prednosť?

Autoškola
Pozor na ceste. 🙂

Web ponúka možnosť sa vzdelávať aj v cudzích jazykoch. Okrem anglického a ukrajinského je tu aj Český, Francúzsky, Chorvátsky, Nemecký, Španielsky jazyk.

Slovenský jazyk
Pravopisné cvičenia, slovíčka a ďalšie zaujímavosti nášho jazyka.

Ponúka aj predmety ako právo, informatika, dejepis, dokonca zoologiu, …

Zoológia
Naučte sa viac. 🙂

„Pravopisu nie je nikdy dosť“. To je PRAVDA. Tento web Vám ponúka aj cvičenia na písanie čiarok, správne y/ý,i/í, …

Zaujímavé články, kvízy ale aj možnosť diskutovať s ľuďmi ponúka pomoc pre študentov ale aj ľudí, ktorý majú školu za sebou.

Filozofia
Diskutuj 🙂
Osobnosti
Každého človeka tu uvidíme radi (okrem neslušných :-() !

Je stránka vhodná pre deti? Určite áno. Na stránke je zakázaný akýkoľvek druh nadávania, vkladania nevhodného obsahu, … Ten, kto by sa o to pokúsil by mal čo robiť aby nemal dosť vážny problém.

Šport

Ak máte nejaké otázky, zanechajte ich prosím nižšie v komentároch, ja alebo personál webu na ne radi odpovieme.

© Všetky práva vyhradené!

Kopírovanie obrázkov bez vedomia autora je nezákonné.

Všetky obrázky použité v blogu sú prekopírované s povolením administrátora stránky v zmysle zákona o autorských právach podľa zákona 125/2016 Z. z., 215/2018 Z. z., 306/2018 Z. z., 71/2022 Z. z., 455/2022 Z. z.

Tag:

KVÍZ! Voľby, o 1 pracovný deň viac a mnoho iného. Čo nám prinesie rok 2024?

03.01.2024

Kvíz je tu, návod pod ním: https://forms.gle/C8vhjz5echZwRM7M8 Rok 2024 je tu už 3 dni a prinesie nám mnoho zmien. Pripravil som si kvíz, ktorý má 2 časti. Možno sa dozviete niečo zaujímavého a možno zistíte že môj výber udalostí viete. 1. časť je zameraná na udalosti. Viete kedy, …? Vždy vyberáte možnosť alebo začiarkujete správnu odpoveď. Za zodpovedanie [...]

KVÍZ! Logické úlohy (5 otázok) /vyhodnotenie/

19.09.2023

Logickejšie úlohy niekto zvládne ľavou zadnou. Toto sú úlohy, kde niekedy pomôže si prečítať detail alebo si úlohu nakresliť. Myslím že viac ako 20 minút času to nezaberie. Kvíz: KlikĎakujem za každú odpoveď, pretože ma teší že ste si prečítali tento článok. Som rád za množstvo odpovedí. Tento článok som napísal ešte včera a tu sú výsledky:Celkové [...]

KVÍZ Logika od Riky-ho (1. časť)

16.12.2022

Kvízer Riky na stránke KvízMajster pripravil takýto kvíz. Dostaneš výborné ohodnotenie alebo naopak zlé. 12otázok bez časového limitu. Uvidíme. Nezabudnite sa výsledkom pochváliť nižšie :-).

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Riky

O čom píšem? -informácie -stránky, ktoré sa oplatí navštíviť -logika v kvízoch Čo ma poteší? -komentár -každé pozretie článku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 41067x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Autor blogu