Chcete pomôcť so školou alebo sa len tak odreagovať?

20. marca 2023, Riky, Články 2023 Nezaradené

Ani Vás už nebavia informácie o zdražovaní, vojne, … a potrebujete sa odreagovať? Chcete sa zabaviť, komunikovať a zároveň si precvičiť mozog? Aj ja som potreboval. Každý človek sa potrebuje odreagovať a preto som zapol prehliadač a začal hľadať. A čo som našiel???

Kvizy.eu, web, ktorý má miesto pre každého. Ak sa chcete pripojiť, na konci je odkaz.

banner
Logo webu

Poviem pravdu. Skoro každý web má administrátora a moderátorov, ktorý sa snažia urobiť web lepší ako má konkurencia. Tento web nie. Nie len administrátor a komunita moderátorov to tu zlepšuje. Aj vy môžete pomôcť pridaním zaujímavých kvízov, pomocou, písaním článkov, … Tento web má tím ľudí, ktorý mu pomáhajú byť inakším a nie podobať sa na „120 webov“, kde obsah je skoro rovnaký. Vidieť stále ako má člen nový nápad, stále vidieť ako sa web posúva vpred a je pritom jedinečný.

Ponúka Vám vzdelanie v biológii, chémii, matematike, slovenskom jazyku, novinky sú aj základná teória ukrajinského jazyka. Otestovať sa môžete z konkrétneho predmetu alebo z mixu otázok pri tréningu.

Biológia
Ľudské telo, zvieratá, bunky, baktérie a mnoho ďalšieho v kategórii biológia.

Nemôžeme zabudnúť ani na autoškolu. Poznáte smernice, dopravné značenia? Viete kto má prednosť?

Autoškola
Pozor na ceste. 🙂

Web ponúka možnosť sa vzdelávať aj v cudzích jazykoch. Okrem anglického a ukrajinského je tu aj Český, Francúzsky, Chorvátsky, Nemecký, Španielsky jazyk.

Slovenský jazyk
Pravopisné cvičenia, slovíčka a ďalšie zaujímavosti nášho jazyka.

Ponúka aj predmety ako právo, informatika, dejepis, dokonca zoologiu, …

Zoológia
Naučte sa viac. 🙂

„Pravopisu nie je nikdy dosť“. To je PRAVDA. Tento web Vám ponúka aj cvičenia na písanie čiarok, správne y/ý,i/í, …

Zaujímavé články, kvízy ale aj možnosť diskutovať s ľuďmi ponúka pomoc pre študentov ale aj ľudí, ktorý majú školu za sebou.

Filozofia
Diskutuj 🙂
Osobnosti
Každého človeka tu uvidíme radi (okrem neslušných :-() !

Je stránka vhodná pre deti? Určite áno. Na stránke je zakázaný akýkoľvek druh nadávania, vkladania nevhodného obsahu, … Ten, kto by sa o to pokúsil by mal čo robiť aby nemal dosť vážny problém.

Šport
Kvizy.eu

Ak máte nejaké otázky, zanechajte ich prosím nižšie v komentároch, ja alebo personál webu na ne radi odpovieme.

© Všetky práva vyhradené!

Kopírovanie obrázkov bez vedomia autora je nezákonné.

Všetky obrázky použité v blogu sú prekopírované s povolením administrátora stránky v zmysle zákona o autorských právach podľa zákona 125/2016 Z. z., 215/2018 Z. z., 306/2018 Z. z., 71/2022 Z. z., 455/2022 Z. z.